Groente Paella in Slowcooker - Crockpot
Ingrediënten
1 eetl. olijfolie
1 rode paprika in repen
1 venkelknol in reepjes
2 tenen knoflook, fijngehakt
1 rode ui in reepjes
1 courgette in halve plakjes
250 kastanje champignons in plakjes
150 gram risotto rijst of arboriorijst
kruiden:
2 laurierblaadjes
1/4 thl gerookte paprikapoeder
1/2 thl geelwortelpoeder
een mespuntje cayennepeper
zout
peper
1 dl medium sherry
4 dl groentebouillon
2 eetl peterselie grofgesneden
4 partjes citroen
optioneel:
12 mini tomaatjes
15 olijven ontpit
Verhit de olijfolie in een koekenpan en voeg de rode ui en de knoflook toe laat dit heel zachtjes bakken. Voeg alle kruiden mee en bak nog even mee.
Voeg de champignons, paprika en venkel erbij en bak even mee.
Neem de pan van de SC en voeg alles in de SC voeg nu de rijst en alle overige groenten, bouillon en sherry toe.
Zet de SC 6 uur op laag.
Eet smakelijk
1 eetl. olijfolie
1 rode paprika in repen
1 venkelknol in reepjes
2 tenen knoflook, fijngehakt
1 rode ui in reepjes
1 courgette in halve plakjes
250 kastanje champignons in plakjes
150 gram risotto rijst of arboriorijst
kruiden:
2 laurierblaadjes
1/4 thl gerookte paprikapoeder
1/2 thl geelwortelpoeder
een mespuntje cayennepeper
zout
peper
1 dl medium sherry
4 dl groentebouillon
2 eetl peterselie grofgesneden
4 partjes citroen
optioneel:
12 mini tomaatjes
15 olijven ontpit
Verhit de olijfolie in een koekenpan en voeg de rode ui en de knoflook toe laat dit heel zachtjes bakken. Voeg alle kruiden mee en bak nog even mee.
Voeg de champignons, paprika en venkel erbij en bak even mee.
Neem de pan van de SC en voeg alles in de SC voeg nu de rijst en alle overige groenten, bouillon en sherry toe.
Zet de SC 6 uur op laag.
Eet smakelijk
Reacties
Een reactie posten