Raw chocolade koekjes
Ingrediënten
100 gram havermeel
100 gram amandelmeel
75 gram kokosvet
25 gram raw chocolade in stukjes
25 gram raw chocolade geraspt
25 gram geroosterde hazelnoten in stukjes.
snuf zout
Over voor verwarmen op 180 graden
Havermeel, amandelmeel, chocolade en noten goed mengen.
Kokosvet toevoegen + snuf zout.
een mooi samenhangend deeg maken. Een half uurtje in de koelkast leggen.
een beetje uitrollen en met een koekjes uitsteker uitsteken.
Op een bakplaat leggen bekleed met bakpapier of een bakmatje.
10- 15 minuten bakken tot ze goud geel zijn.
100 gram havermeel
100 gram amandelmeel
75 gram kokosvet
25 gram raw chocolade in stukjes
25 gram raw chocolade geraspt
25 gram geroosterde hazelnoten in stukjes.
snuf zout
Over voor verwarmen op 180 graden
Havermeel, amandelmeel, chocolade en noten goed mengen.
Kokosvet toevoegen + snuf zout.
een mooi samenhangend deeg maken. Een half uurtje in de koelkast leggen.
een beetje uitrollen en met een koekjes uitsteker uitsteken.
Op een bakplaat leggen bekleed met bakpapier of een bakmatje.
10- 15 minuten bakken tot ze goud geel zijn.
Reacties
Een reactie posten